O nama

Otvoreni smo od 2012. :)

Naša priča počela je salonom za medicinsku pedikuru u Preradovićevoj ulici. Kroz godine smo primjetili da klijenti često pitaju za masažu pa smo u neposredoj blizini, u Đorđićevoj ulici otvorili još jedan salon u kojem osim medicinske pedikure i manikure nudimo i masažu. 

 

Naša glavna filozofija je ta da želimo da klijenti ne razmišljaju ni o čemu. Tretmani se mogu rezervirati online, a dan prije šaljemo i podsjetnik na mail.

TM_sve-136.jpg

tim studio Đorđićeva

masaža / medicinska pedikura / manikura / sothy's njega lica / depilacija / piling

Laganom šetnjom Berislavićevom ulicom preko Zrinjevca i najljepšeg paviljona ući ćete u Đorđićevu ulicu i na raskrižju s Palmotićevom na broju 16 ugledati zastavicu i tri prozora u cvijeću. Nalazimo se u stanu u visokom prizemlju u prostoru kojeg smo opremili s velikom pažnjom kako bi se tamo svatko mogao osjećati kao doma. Novost u Đorđićevoj su usluge masaže i tretmana za njegu tijela i lica.

Stan ima zajednički unutarnji vrt u kojemu klijenti mogu popiti kavu ili čaj prije ili poslije tretmana. S manje od 5 minuta udaljenosti od predivnog paviljona na Zrinjevcu, lokacija je centralna, a pomalo izdvojena što je zgodno ako smo nakon masaže malo pospani. :)

Mail
 
TIM-studio-Preradoviceva-79-compressor.j

tim studio Preradovićeva

medicinska pedikura / manikura / masaža stopala

Glavne usluge koje nudimo su tretmani njege ruku i stopala - od problematičnijih slučajeva do redovne njege. Naš pristup u radu je profesionalan, a atmosfera salona je opuštena. Ako niste bili kod nas, možda ste i prošli uz ogradu i pomislili da smo kafić ili slastičarnica. Kroz godine smo imali dosta sličnih upita, a mi samo uživamo raditi u ugodnoj atmosferi. :) Prije ili poslije tretmana klijenti se mogu opustiti uz šalicu čaja ili kave, a naš zadatak je da je salon uvijek ispunjen svijećicama, cvijećem i ugodnom glazbom.

 

Za vrijeme tretmana, klijentima je osiguran parking. Samo nas nazovite i dižemo rampu. :)