top of page

Manikura

Svi instrumenti s kojima radimo se steriliziraju nakon svakog tretmana

Manikura

20 EUR (150,69 kn)

Tretman uključuje skraćivanje i oblikovanje nokta, potiskivanje ili skidanje kožice oko noktiju i umasiravanje kreme.

Manikura i lak

25 EUR (188,36 kn)

Tretman uključuje skraćivanje i oblikovanje nokta, potiskivanje ili skidanje kožice oko noktiju, umasiravanje kreme i nanašanje laka za nokte - trudimo se imati što više nijansi lakova.

Trajni lak

30 EUR (226,03 kn)

Tretman započinje pripremom nokta (skraćivanje i oblikovanje) nakon čega se nanosi podlak, dva sloja laka i nadlak. Svaki sloj se posebno zapeče u lampi tako da je rezultat puno čvršći.

Parafinski tretman
za ruke

20 EUR (150,69 kn)

Jednokratke parafinske rukavice intenzivno hrane i vlaže kožu, a zbog ugodne topline posebno su dobre za opuštanje mišića i ublažavanje reumatskih tegoba i artitisa. Tretman je izuzetno koristan kod osoba sa suhom i umornom kožom te osobama koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim kemikalijama. Prije parafinske kupke ruku preporuča se manikura kako bi se otklonila odumrla kožica oko ploče nokta.

Japanska manikura

20 EUR (150,69 kn)

Temelj japanske manikure je klasična manikura kod koje se nokti najprije pravilno rašpaju. Kožica se odmiče ili po želji otklanja. Dva bitna elementa su mineralna pasta i mješavina od pčelinjeg i posebnog voska u obliku pudera koji se umasiraju u nokte. Minerali njeguju i hrane nokte te ih tako jačaju. Vosak služi za to da obloži nokte te ih dovede do sjaja. Pri tome se ne koristi lak za nokte.
 

bottom of page