top of page

Medicinska pedikura

instrumenti s kojima radimo se steriliziraju nakon svakog tretmana

Medicinska pedikura I

35 EUR (263,71 kn)

Tretman uključuje namakanje, struganje natisaka, skračivanje i oblikovanje noktiju, čišćenje kožice, rješavanje problematike kao što su urasli nokti, kurje oči, gljivične infekcije, granulomi i razni drugi slučajevi. Svi instrumenti koje koristimo su sterilni.

Medicinska pedikura i lak

40 EUR (301,38 kn)

Tretman uključuje sve korake medicinske pedikure i nanošenje OPI ili LCN laka za nokte - trudimo se imati što veći raspon boja.

Medicinska pedikura i trajni lak

45 EUR (339,05 kn)

Tretman uključuje sve korake medicinske pedikure i nanošenje OPI ili LCN trajnog laka.

Masaža stopala

17 EUR (128,08 kn) / 30 min 

Masaža stopala se radi laganim kružnim pokretima u svrhu ubrzavanja cirkulacije, opuštanja i vraćanja osjećaja lakoće.

Parafinski tretman za stopala

20 EUR (150,69 kn)

Jednokratke parafinske rukavice intenzivno hrane i vlaže kožu, a zbog ugodne topline posebno su dobre za opuštanje mišića i ublažavanje reumatskih tegoba i artitisa. Tretman je izuzetno koristan kod osoba sa suhom i umornom kožom te osobama koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim kemikalijama. Prije parafinske kupke stopala preporuča se napraviti pedikura kako bi se otklonila naslaga deblje i odumrle kože.

Dječja pedikura

20 EUR (150,69 kn)

Djeca nemaju natiske pa dječija pedikura traje 45 minuta. Roditelji ih najčešće dovode uslijed problematike na stopalima do kojih može doći krivim rezanjem nokta ili neudobnom obućom.

Protetski nadomjestak nokta

28 EUR (210,96 kn ) / 1 kom

Nadomjestak se radi od medicinske mase unguisan koja je antimikotična što znaći da se za nju ne mogu uhvatiti gljivice. Nadomjestak traje do tri mjeseca i izrađuje se uslijed trajnog oštećenja nokta (kada nokat ne raste ili raste deformirano).

Medicinska pedikura II 

45 EUR (339,05 kn)

Pedikura vrlo problematičnog stopala u trajanju od 90 minuta. 

Proteza za korekturu nokta

30 EUR (226,03 kn)

Proteza se sastoji od male, izuzetno otporne špangice koja se lijepi preko nokta, brusi i fiksira tako da je nakon obrade neprimjetna. Postavlja se kako bi povlačila krajeve uraslog nokta prema van i na taj ga način ispravljala u rastu. Može se postavljati više puta, sve dok se nokat potpuno ne ispravi i oslobodi klijenta boli. Proteza djeluje 4 tjedna i tada špagicu treba zamijeniti s novom i ponoviti postupak do potpunog ispravljanja nokta.

bottom of page