Medicinska pedikura

instrumenti s kojima radimo se steriliziraju nakon svakog tretmana

Medicinska pedikura I

200 kn (19,91 EUR)

Tretman uključuje namakanje, struganje natisaka, skračivanje i oblikovanje noktiju, čišćenje kožice, rješavanje problematike kao što su urasli nokti, kurje oči, gljivične infekcije, granulomi i razni drugi slučajevi. Svi instrumenti koje koristimo su sterilni.

Medicinska pedikura i lak

230 kn (30,53 EUR)

Tretman uključuje sve korake medicinske pedikure i nanošenje OPI ili LCN laka za nokte - trudimo se imati što veći raspon boja.

Medicinska pedikura i trajni lak

300 kn (39,82 EUR)

Tretman uključuje sve korake medicinske pedikure i nanošenje OPI ili LCN trajnog laka.

Masaža stopala

110 kn (14,60 EUR) / 30 min 

Masaža stopala se radi laganim kružnim pokretima u svrhu ubrzavanja cirkulacije, opuštanja i vraćanja osjećaja lakoće.

Parafinski tretman za stopala

150 kn (19,91 EUR)

Jednokratke parafinske rukavice intenzivno hrane i vlaže kožu, a zbog ugodne topline posebno su dobre za opuštanje mišića i ublažavanje reumatskih tegoba i artitisa. Tretman je izuzetno koristan kod osoba sa suhom i umornom kožom te osobama koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim kemikalijama. Prije parafinske kupke stopala preporuča se napraviti pedikura kako bi se otklonila naslaga deblje i odumrle kože.

Dječja pedikura

120 kn (15,93 EUR)

Djeca nemaju natiske pa dječija pedikura traje 45 minuta. Roditelji ih najčešće dovode uslijed problematike na stopalima do kojih može doći krivim rezanjem nokta ili neudobnom obućom.

Freza proteza

250 kn (33,18 EUR)

Freza proteza je korekturna kopča za nokte koja se izrađuje po mjeri nokta klijenta. To je kopča koja se najčešće koristi za održavanje forme nakon ispravljanja rasta nokta WHO kopčom. Freza proteza je kopča napravljena od samo jednog komada žice, dok se WHO kopča sastoji od tri dijela. Proces stavljanja kopče na nokat je bezbolan, kao i nošenje iste. Minimalno nošenje kopče je mjesec dana, a nerijetko i duže. Vrlo je bitno redovito dolaziti na pedikuru i kopču držati pod kontrolom s obzirom da se ona pomiče kako nokat izrasta.

Protetski nadomjestak nokta

180 kn (23,90 EUR) / 1 kom

Nadomjestak se radi od medicinske mase unguisan koja je antimikotična što znaći da se za nju ne mogu uhvatiti gljivice. Nadomjestak traje do tri mjeseca i izrađuje se uslijed trajnog oštećenja nokta (kada nokat ne raste ili raste deformirano).

Medicinska pedikura II 

290 kn (38,49 EUR)

Pedikura vrlo problematičnog stopala u trajanju od 90 minuta. 

Proteza za korekturu nokta

200 kn (26,54 EUR)

Proteza se sastoji od male, izuzetno otporne špangice koja se lijepi preko nokta, brusi i fiksira tako da je nakon obrade neprimjetna. Postavlja se kako bi povlačila krajeve uraslog nokta prema van i na taj ga način ispravljala u rastu. Može se postavljati više puta, sve dok se nokat potpuno ne ispravi i oslobodi klijenta boli. Proteza djeluje 4 tjedna i tada špagicu treba zamijeniti s novom i ponoviti postupak do potpunog ispravljanja nokta.

WHO kopča

690 kn (91,58 EUR)

WHO kopča je korekturna kopča za nokat koja se sastoji od tri dijela i izrađuje se po mjeri nokta. Izravnava rast nokta, a nakon što se fiksira na plohu nokta potrebno ju je nositi minimalno 3 mjeseca. U tom periodu se preporuča redovan dolazak na pedikuru kako bi se mogao provjeravati položaj kopče.